onsdag 24. august 2011

Nye rødvinsglass!

Vi falt pladask for disse krystallglassene i Gdansk, Polen da vi var der for to uker siden. De er kanskje litt vel fargerike for enkeltes smak, men jeg synes de er skikkelig kule :-) Her er en link til en av krystallbutikkene i Polen så kan de som vil ta en titt på utvalget!

4 kommentarer:

  1. Artig med glass i flere farger, og så lett å holde styr på hvem det er sitt glass. Kjolen/tunikaen du skal strikke er flott. Jeg har tatt vare på mønsteret selv, men har allerede to strikka tunikaer, så det får kanskje holde. Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Hei! Så hyggelig at du liker ReVinylene mine! Jeg har dessverre solgt den klokken du spør om. Beklager at jeg ikke har oppdatert bloggen og skrevet solgt under bildet. Jeg har en tapet i liknende farger, men har desverre ikke igjen noe mer av akkurat denne fargen. Hvis du ønsker, kan jeg sende deg en mail med bilde av klokken før jeg legger den ut i Eplabutikken min. Skriv til revinyl@live.com, slik at jeg får mailadressen din.

    Du kan også følge med i butikken min etterhvert som jeg legger ut nye klokker: http://epla.no/shops/revinyl/

    Ha ei fin hælg! :) mvh Siw Eriksen, ReVinyl

    SvarSlett
  3. Hei- det er første gang jeg skriver på blogg så dette kan være helt malplassert:) men ser du selger noe på Epla. Selger du disse glassene?
    Mvh A Myhre, 99477181

    SvarSlett
  4. Hei Anja, beklager så mye at jeg ikke svarer før, dette er en "sovende" blogg for tida... jeg selger ikke noe på Epla, det er ReVinyl som kommenterte her som gjør det. Rødvinsglassene er muligens til salgs, kommer an på hva du byr for dem? MVH Julie

    SvarSlett