mandag 28. mars 2011

Hjemmelagde knekkebrød

Kjempegode, hjemmelagde knekkebrød som er proteinrike, mettende, og helt uten hvetemel for de som ikke tåler gluten eller sverger til lavkarbo.
Fikk denne oppskriften av en kollega:

2,5 dl linfrø
2,5 dl sesamfrø
2,5 dl solsikkekjerner
2,5 dl hakkede valnøtter
5 egg
1 ts. salt

Blandes, smøres ut over en hel langpanne (bruk bakepapir, ellers setter de seg fast) og stekes på 200 grader i ca. 15-20 minutter til det er gyldent.
Avkjøl litt, og skjær opp i firkanter mens det ennå er lunkent med pizzahjul. Legg på rist for avkjøling straks for å unngå at de blir myke.
Knallgode med allslags pålegg :-)

3 kommentarer:

  1. Flinke:-) dei må eg prøva å laga.

    SvarSlett
  2. God ide. Kjempegode. Men de ble litt myke. Skal de være slik, eller skal de være harde og tørre?
    Hilsen Astrid og Ruth

    SvarSlett
  3. Hei Astrid!
    De er litt myke rett etter at de kommer ut av ovnen, da er de lette å skjære opp. Når de avkjøles på rist skal de bli harde.

    SvarSlett