En usannsynlig god pai, som var veldig lett å lage! Hadde ikke vanlig paiform, men to små ildfaste former gjør nytten. Kan også lages i porsjonsformer, da må du korte litt ned på steketiden.
Du kan lage paideigen selv eller kjøpe frossen, som jeg gjorde. Trykk den ut i formen og forstek på 200 grader i ca. 15 minutter, til bunnen begynner å bli litt gyllen i kantene. Deretter heller du oppi sjokoladefyllet, som består av:
0,5 dl sukker, 2 egg og 4 eggeplommer - vispes til eggedosis
300 gram melkesjokolade - smeltes i vannbad
Evt. raspet skall av en appelsin
Rør sammen alt, hell i formen og stek i 10-15 minutter, alt etter hvor stor form du bruker og om du vil ha kjernen litt flytende (det synes iallfall jeg er best).
Smaker akkurat like godt som det ser ut... |
Populært hos både store og små |
Før steking |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar